søndag 13. mars 2011

Ny stylet butikk:))

Styling teamet fra Nederland var i butikken hos oss hele torsdagen. Det var som vanlig veldig hyggelig. Vi sto på, stylet og lo om hverandre. Det er gøy å jobbe med interiør skjønner dere:)
Vi blir veldig inspirert av å se styling teamet jobbe. De snur om på det meste og er veldig flinke til å se hvor bra det blir til slutt. Kanskje litt vanskelig å se helheten på bildene, men vi vil vise dere resultatet likevel. Vi ble kjempefornøyd, om vi får si det selv;)). Flere bilder kommer, så det er bare å følge med:)


Spisebordet med to klaffer laget av kinesiske gamle dører og Glass skapet ble flyttet mot inngangen. Det ble veldig fint. Vi har stylet bordet med en av vårens tema "Yatch Club" og Rivièra`s populære service "Classic". Et tips til dere som skal gifte dere. Vi har bryllupsliste liggende på butikken, stikk gjerne innom for en prat;)


4 kommentarer:

Strandly sa...

Hei
Var innom Dere en tur i går, kjempefin butikk:)

Vigdis sa...

Hei :-)

Hvilken pris er det på taklampen?

Marie sa...

Taklampen lurte jeg også på... :) Utrolig fin butikk - og blogg! :)

Riviera Maison Molde sa...

Hei hei. Prisen på denne lampen er 5395,- dette er den største, vi har også den som er litt mindre som koster 4310,- Vi har en av den store og to av den minste igjen i butikken:)). De er veldig fine, og lyset er veldig behagelig og fint:))