torsdag 25. november 2010

Fra vår innkjøpstur i Nederland:))

D
Sånn ser det ut utenfor Consept Store i Amsterdam. Ingen tvil om at julen nærmer seg:)

Da har damene kommet tilbake fra innkjøpsturen vår til Nederland. Rivièra Maison har bestemt at det heretter kommer til å bli fire kolleksjoner. Jiiippii:)). Da blir det flere turer på oss, noe vi kan like. Disse turene inspirerer oss veldig. Vi pleier å besøke andre Rivièra Maison butikker når vi er der nede. Vi får masse tips, og ser nye måter å style på og produkter som blir prøvd ut i Consept Stores.


Butikksjef Anita i samtale med en av de utrolig hyggelige damene i butikken. Her pakker hun inn en gave helt i Rivièras ånd:)

En typisk innpakket gave fra Rivièra. Grunn nok i seg selv til å handle årets julegave hos oss?

Denne gangen besøkte vi den nye restauranten som bruker Rivièra Maisons møbler og accessories. Dèt var morro det!!.  God mat, hyggelige betjening og utrolig kjekt selskap. Vi blir som en liten familie;). Bilder derfra kommer etterhvert!

Bilder fra Vårens Nyheter kommer om ikke så lenge. Noen små smakebiter ihvertfall;) Jeg kan nesten ikke vente, for denne gangen var det utrolig mye fint. Spesielt på møbelfronten. Følg med!!:))
3 kommentarer:

Anonym sa...

Hadde ikke sagt nei takk til en slik gave under treet nei :)Gleeder meg til å se litt av de nye varene :)Kan dere ikke legge ut litt bilder fra butikken og???klemklem

Riviera Maison Molde sa...

Bilder fra butikken kommer etterhvert;))

blåfjell' sa...

Så mye fint.
Og nydelig innpakning.Bare det er
en gave i seg selv