fredag 7. mai 2010

Påminnelse: Vi har slått på stortromma!


Vi minner om Stortrommedagene, hvor vi har 15% på ALLE møbler ut uken, kun 2 dager igjen!!
mm

I morgen lørdag, har vi også en ekstra overraskelse under vårt times-tilbud kl 13.00 -14.00


 For mer informasjon, se innlegget under!


VELKOMMEN:)

Kvalitets-hilsen fra

6 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

den stolen der var råstilig !!!!

Lykke til imorgen :)
Klem,Kari

Besta sa...

Takk for koselig hilsen, legger meg til som følger selv om jeg bor langt fra Molde:) Elsker RM og drømmen er at de kommer til Sørlandet snart:)
klem fra marilyn

ღLandlig Eleganse & Rustikk Romantikkღ sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Og likeså til dere! Skulle gjerne bodd nærmere butikken deres - så mye fint som dere har! Jeg må visst på ferie til Molde en sommer (Vi har snakket om biltur langs kysten - spørs om gubben har beregnet interiørbutikker inn i den turen ;) - men det må han bare tåle *hihi)

Hilsen Mette

Lottas Himmelrom sa...

Ah Rm er bare best! Skulle likt og hatt huset bare med RM altså;) Veldig gla i de tingene derfra ihvertfall:) Jeg lurer på om dere sender i posten? Skulle så gjerne hatt den puta som er som en rugby ball...

Klemmer fra
Lotta

-Ultima-Thule- sa...

Takk for koselig besøk på bloggen min :0) Legger meg til som følger for her var det myyyye fint!! Sender dere i posten?? Kanskje jeg finner noe fint til kjøkkenet mitt hos dere?? :0) Har dere gamle hvite hylleknekter?? Er på jakt etter slike :0) God helg og lykke til med stortromme dagene!! *Klem*
-Kamilla-

Riviera Maison Molde sa...

Hei Ultima-Thule:)
Prøvde å legge igjen svar på bloggen din, men kom ikke inn.
Ja vi sender gjerne i posten:). Vi har desverre ikke hvite hylleknekter, men vi har veldig mye annet fint til kjøkkenet ditt. Gå inn på www.rivieramaison.com for oversikt:)

Elin:)