søndag 15. november 2009

Endelig.....da er vi gang igjen:))Etter en vanvittig hektisk periode begynner ting å normalisere seg. Vi har på veldig kort tid greid å få alle brikker på plass til åpningen av Riviéra Maison Molde. Det var ett lokale igjen på Storsenteret som var som skapt for vårt konsept.
As skulle stiftes, butikksjef og medarbeidere skulle ansettes, gulv skulle legges og varer skulle bestilles og pakkes ut på kort tid....og vi GREIDE det!!!

Nå har det gått tre uker, og vi er kjempefornøyd!. Åpningsdagen var kjempebra, men mandagen etter var  bedre. Da kom de som bare hadde vært innom for å se, kom for å handle møbler i litt roligere omgivelser. Og dagene etter har gått slag i slag:)

Vi har lært oss noen rutiner og sett hva som er populært og hva vi må bestille og hvor mye. Dette er bare kjempegøy, og vi koser oss glugg ihjel:))

Tuuusen takk til alle som har vært innom oss og alle de fine ordene dere har vært raus med. Det får oss til å innse at det har vært verdt strevet. Vi skal være myyye flinkere til å holde dere oppdatert heretter!
0 kommentarer: